GEWOON DOEN.

Diensten
Woningcorporaties en bouwbedrijven kloppen bij ons aan voor:
  • een aanpak formuleren op leefbaarheid
  • sociale projectleiding verduurzamingsprojecten
  • het begeleiden van een aanbesteding
  • het uitwerken van een klantreis

Onze achtergrond ligt zowel bij woningcorporaties als bij bouw- en onderhoudsbedrijven. Ook in onze advisering zijn we van het ‘gewoon doen’. We zijn graag concreet!

We maken onze opdrachtgevers blij met oplossingen op het gebied van leefbaarheid of de verduurzaming van woningen. Maar we schrijven ook aanbestedingsplannen voor bouwbedrijven. We zijn ervaren in de vormgeving en kunnen de plannen mede presenteren. Voor diverse bouwbedrijven ontwikkelden wij de klantreis om ervoor te zorgen dat de belangen van de klant in iedere fase centraal staan. Ook ontwerpen we huisstijlen en de bijbehorende middelen op maat.

Kortom, heldere raad en praktische daad bij de uitvoering. Meer weten? Neem contact op. 

OMDAT EEN HUIS
EEN THUIS IS

René Toemen van Fiks heeft Trudo ondersteund bij het opstellen van een leefbaarheidsvisie. Daarnaast heeft hij allerlei praktische klussen uitgevoerd op het gebied van leefbaarheid. Dat varieerde van het realiseren van een gezamenlijke Eindhovense leefbaarheidsaanpak samen met andere corporaties tot het organiseren van bijeenkomsten en het opstellen van subsidieaanvragen. Breed inzetbaar en heel flexibel. Voor Trudo een uitkomst.

Francine Linssen
Trudo
Teamleider Strategie & Beleid

Hendriks SGR is een ‘totaal onderhoudsbedrijf’ dat de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Om ook op termijn de klanttevredenheid op peil te houden heb ik Fiks gevraagd om ons proces te beoordelen. Samen met mij en een aantal medewerkers uit alle geledingen heeft Fiks alle stappen doorlopen. Fiks heeft wijzigingen voorgesteld en tools ontwikkeld die de medewerkers van Hendriks SGR kunnen ondersteunen bij de communicatie met opdrachtgevers en bewoners. Dat doen ze heel goed, met veel aandacht voor detail en de positie van de bewoners.

Wichert Spanjers
Hendriks SGR
Commercieel directeur

“Sociaal bevlogen én praktisch!”
Ik heb Rachida mogen leren kennen als een open en integer persoon met een praktische en mensgerichte manier van werken. Bevlogen, sociaal en pragmatisch zijn kenmerken die bij haar passen. Dit doet zij vanuit een no nonsens houding, dit maakt het werken met Rachida zo prettig.

Giel van den Aker
Huybrechts-Relou
Commercieel Manager

Onderhoud en renovatie is véél meer dan techniek alleen. Om dat goed te doen is de communicatie en begeleiding van de bewoners essentieel. Het is hún huis tenslotte, onze mensen zijn daar te gast. Techniek en sociaal mag je niet los zien van elkaar. En wij als elk® willen dat totale proces steeds verbeteren en professionaliseren. Daarvoor hebben we een vaste samenwerking opgebouwd met Fiks. Zij hebben dezelfde instelling als elk®; gewoon doen en geen gedoe!

Roel van Elk
elk®
Directeur