GEWOON DOEN.

Diensten
SFEERVOL, PRAKTISCH EN PASSEND BIJ HET PROJECT

Een Fiks-e inrichting en styling van een model-, rust- of logeerwoning is altijd sfeervol, praktisch en passend bij het project. Inmiddels hebben we een mooi aantal inrichtingen met veel plezier voor verschillende opdrachtgevers ge-fikst. 

INRICHTING VAN MODEL- EN RUSTWONINGEN

Model- en rustwoningen zorgen ervoor dat bewoners zich tijdens werkzaamheden aan hun woning, thuis en veilig kunnen blijven voelen. Een niet te onderschatten onderdeel van het renovatieproces. En niet zo maar wat inrichting, we maken er een sfeervol geheel van waardoor de bewoners zich gerespecteerd voelen, en misschien zelf een beetje bijzonder! Want wij weten wat het belang en effect is van een fijne en gezellige uitvalsbasis omdat we gespecialiseerd zijn in communicatie met en begeleiding van bewoners bij grote renovatie- en onderhoudsprojecten en zo dagelijks op locatie aanwezig zijn.

Ontspannen in de modelwoning

Bouwwerkzaamheden in en aan huis gaan gepaard met lawaai, mensen in huis en rommel. Zelfs als het werk heel netjes gedaan wordt, kunnen bewoners hier last van ondervinden. Dan is het fijn wanneer  er een rustige plek is, waar mensen terechtkunnen voor een kopje koffie en een praatje. Ook is Fiks hier regelmatig aanwezig om vragen te beantwoorden.

Tijdelijk thuis in een logeerwoning

Soms is het nodig dat een huurder gedurende de werkzaamheden in een andere woning gaat wonen. Omdat de betreffende bewoner bijvoorbeeld ernstig ziek is, of net bevallen. In dat geval is een tijdelijk verblijf in een logeerwoning de beste oplossing.

EEN HUIS IS EEN THUIS
Ons motto is: een huis is vooral een thuis. Ook bij een model- of rustwoning is dat ‘thuisgevoel’ essentieel. Met onze ervaring in bewonersbegeleiding, weten we precies wat een tijdelijke woning nodig heeft om als thuis te voelen. Wij stemmen de inrichting af op de bewoners die er gebruik van maken.

TOTAALPAKKET INRICHTING & ONDERHOUD

Wanneer Fiks de inrichting van uw tijdelijke woning verzorgt, is dit inclusief:

  • styling van de woning
  • vervoer en de montage van de meubels
  • alle service en onderhoud aan de inrichting
  • optioneel: de afwerking van wanden, vloeren en raambekleding

*Met een Fiks-e inrichting is het wooncomfort van uw bewoners optimaal en sfeervol geregeld.

Huur of koop

U kunt uw inventaris bij Fiks kopen of huren. Kiest u ervoor om deze te kopen? Dan betaalt u eenmaal kosten voor de aankoop van de inventaris zelf. Kosten voor styling, vervoer en montage zijn hierbij niet ingegrepen. Wanneer u uw inventaris huurt bij Fiks, betaalt u een vast bedrag per maand voor de huur van de inventaris inclusief styling, vervoer en montage. Is uw project afgerond? Dan halen we de tijdelijke woning voor u leeg en nemen we de inventaris terug.

Bel ons gerust voor de mogelijkheden, we zijn snel en flexibel. Wij Fiks-en het.