TEAM

 

Fiks is een initiatief van Rachida Achhoud en René Toemen. Beiden afkomstig uit de corporatiewereld. Daarom spreken zij de taal van bouwer én huurder. Juist dat maakt Fiks tot de aangewezen intermediair tussen alle partijen die bij de renovatie zijn betrokken. Als team duidelijk en doeltreffend samenwerken is onze missie.

 

Wie fiks-t wat

Rachida Achhoud

Rachida Achhoud

Initiatiefnemer

Lees Meer

Bij Fiks zit ik helemaal op mijn plek. Hier komen de verschillende werkgebieden samen waar ik echt warm voor loop. Ik heb ervaring in de commerciële sector en op het gebied van sociaal ondernemen. Bovendien ben ik een echte doener die durft. En ik vind het een boeiende uitdaging om economische belangen te combineren met maatschappelijke meerwaarde. Die meerwaarde ontstaat absoluut als je draagvlak en betrokkenheid weet te creëren bij bewoners. Zij weten immers als geen ander wat er speelt in hun woonomgeving en hoe hun woning functioneert.

René Toemen

René Toemen

Initiatiefnemer

Lees Meer

Voor mij valt alles samen in Fiks. Eerst heb ik bij een arbeidsmarkt-adviesbureau gewerkt. Daarna als leidinggevende bij een corporatie. Daar hield ik me vooral bezig met sociale projecten en verhuur. Bij Fiks kan ik al die werkervaring perfect combineren. Huurders zijn weliswaar geen eigenaar. Maar de woning is wel hun thuis! Daar moet je je heel goed bewust van zijn bij groot onderhoud of renovatie. Betrokkenheid van bewoners is dan ook erg belangrijk. Huurders stellen geen irrationele eisen. Daarom willen ze vooral serieus worden genomen.

Maarten Prinsen

Maarten Prinsen

Fikser

Lees Meer

Sinds mei 2019 ben ik actief als Fikser. Ik ben dit werk gaan doen, omdat ik graag contact heb met mensen. Als ik achter de voordeur kom, dan kan ik veel voor mensen betekenen. Het doel is dat ze uiteindelijk prettig wonen.
In mijn werk ben ik daadkrachtig en neem ik vlot besluiten. Dat zijn competenties die goed van pas komen. Verder ben ik toegankelijk; als het nodig is kan men bij mij terecht. En al neem ik mijn werk heel serieus, humor is een ingrediënt dat nooit ontbreekt.

Kim vd Laarschot

Kim vd Laarschot

Fikser

Lees Meer

Ik woon in het mooie Brabant op 500 meter afstand van het bos. Daar ben ik het liefst: buiten in de natuur. Van nature ben ik een rustig persoon. Ik neem graag de omgeving in mij op en voel en luister wat deze mij te vertellen heeft. In mijn werk ben ik gestructureerd en resultaatgericht. Daarvoor zet ik graag een stapje meer en steek ik de handen uit de mouwen.
Thuis voel ik mij veilig en op mijn gemak. Dat gun ik andere mensen ook. Een comfortabel, het liefst duurzaam en een veilig huis dat voelt als een thuis!

Femke Nemec

Femke Nemec

Fikser

Lees Meer

Als verbindende schakel ben ik in mijn element. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en ga daarover het gesprek aan. Ik denk graag mee en als we voor een uitdaging staan, dan vind ik altijd een oplossing waardoor we weer vooruit kunnen. Als fikser heb ik veel profijt van mijn ervaring met organiseren, structureren en het bewaken van het proces. Bij Fiks zit ik op mijn plek!

Nico Althuizen

Nico Althuizen

Fikser

Lees Meer

Samenwerken en continu verbeteren. De uitdaging om (de enorme potentie van) verschillende vakgebieden samen te brengen tot een functioneel totaalpakket. Ik blijf goed op de hoogte van veranderingen door proactief informatie te halen en te brengen. Ik luister graag naar mensen en heb oprechte aandacht. Ik kan me geen fijnere manier wensen om mijn betrokkenheid en creativiteit in te zetten. Door mijn ondernemende en nieuwsgierige aard ben ik ook constant op zoek naar succesverhalen (en mislukkingen) om te verbeteren. Fouten maken mag niet, dat moet. Daar leren en verbeteren we van.

Inge van Gool

Inge van Gool

Fikser

Lees Meer

“Het belangrijkste in communicatie is horen wat er niet gezegd wordt.” Wat iemand zegt komt niet altijd overeen met wat iemand bedoelt. Het is de kunst om de juiste signalen op te pikken en door te vragen om tot de kern te komen. Communicatie is geen standaard trucje. Ieder project, iedere bewoner en iedere situatie is anders. Het contact met de bewoners vind ik het leukste van dit werk. Met een open blik en nuchtere instelling zorg ik ervoor dat projecten vlot en soepel verlopen. De begeleiding van bewoners is bij mij in goede handen.

Laten we beginnen met fiksen
Hallo!

Door op fikse wijze te communiceren realiseren we tijdswinst, economische winst, tevredenheidswinst, saamhorigheid winst, wat het werkproces en de bewonersbeleving ten goede komt.