ACTUEEL

Vacature: Fiks-er gezocht

(Fiks-e bewoners consulent m/v)

Fiks is.. Bewonersbegeleiding. Communicatie. Leefbaarheidstrajecten. Trainingen. Begeleiden van aanbestedingen. Fiks werkt veelal voor woningcorporaties en bouwbedrijven.

Fiks-en is een mentaliteit, een missie, en een manier van werken en verbinden om opdrachten te Fiks-en op de Fiks-e manier!

Wij zijn Fiks

Fiks Mens en Wonen is een allround partner bij alle mogelijke projecten die mensen en hun woon/leefomgeving raken. Bij renovatie of groot onderhoud van woningen bijvoorbeeld, waarbij we bewoners begeleiden en informeren, alle communicatie verzorgen en de buurt in beweging brengen. We richten rustwoningen in, voor wie de breek- en bouwdrukte even wil ontsnappen. We trainen medewerkers van corporaties en uitvoerende partijen op klantgerichtheid. We schrijven aanbestedingsplannen voor bouwbedrijven, ontwikkelen programma’s die de leefbaarheid en sociale binding in de wijk versterken … Kortom, het speelveld van Fiks is even breed als boeiend.

Wat zoeken we

We zijn op zoek naar een echte verbinder, een vlotte, leuke collega met de mentaliteit, ‘we gaan het samen Fiks-en!’ Iemand die mensen en standpunten bij elkaar brengt. Op een vriendelijke, praktische en doelgerichte manier, in simpele en heldere taal. Voor blabla is er geen ruimte, we doen! Vanuit kennis, compassie en daadkracht voor een rijk resultaat voor alle partijen.

Verandering kan scepsis en weerstand oproepen bij mensen. Jij snapt dat er wat van mensen gevraagd wordt in een veranderende situatie. En je snapt ook dat jouw inlevingsvermogen, positieve uitstraling en houding, geduld en vooral ook humor belangrijke gedragswaarden zijn om succesvol weten te verbinden t.b.v. de ingezette doelen.

Van nature ben je een opgewekt mensenmens en weet jij met liefde en gemak spreekwoordelijke ‘hakken uit het zand’ te halen. ‘De neuzen’ dezelfde kant op laten wijzen en weet je een positief gevoel achter te laten, eerlijk en duidelijk. Dat vraagt inzicht in gedragspatronen, zelfvertrouwen, rust, overzicht bewaren, initiatiekracht, lef en soms een dikke huid. Bij Fiks is het glas altijd halfvol. We komen tot een oplossing, altijd.

Wat we bieden

Een plek binnen een fijn, ambitieus en mensgericht team wat uitdagingen aangaat en waar geen dag en geen project hetzelfde is. Brabantse gemoedelijkheid, korte lijntjes, een dynamisch en groeiend bedrijf waar jij je talenten, drijfveren en ambities kunt laten floreren. Werken in een team van collega’s die elkaar professioneel steunen en verder helpen. En op zijn tijd ook samen leuke dingen ondernemen zoals een teamuitje, het vieren van mijlpalen, verjaardagen of het leven. Gewoon Fiks-en.

Iets voor jou? Mail ons gauw! Wat denk je? Doen? Laat ons weten waarom Fiks bij jou past en jij bij Fiks en voeg je linkedinprofiel toe info@fiksmw.nl 

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen, zien en meemaken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (we sturen deze alleen maar als we echt wat te vertellen hebben, maximaal 4 keer per jaar)!

Volg ons ook op Social Media
LinkedIn
Instagram