ACTUEEL

FIKS VANAF NU OFFICIEEL MERK

Het is maar een simpel tekentje – de R in een rondje – dat is toegevoegd, maar voor ons voelt het als een gouden kroontje. Fiks is vanaf nu een geregistreerde merknaam en daar zijn we hartstikke trots op!

In korte tijd heeft Fiks zich ontwikkeld van een initiatief van twee enthousiaste hands on initiatiefnemers tot een team van 13 gedreven professionals. Een team dat bewoners niet alleen begeleidt bij renovatie en onderhoud, maar dat klaarstaat bij alle projecten die mensen en hun leefomgeving raken.

Partner van bouwers en corporaties
Steeds meer corporaties, bouwers en ontwikkelaars weten Fiks te vinden om mee te denken en bij te dragen aan aanbestedingen en selecties. We richten fijne rust- en modelwoningen in als de buurt onder handen wordt genomen. We werken de klantreis uit, verzorgen de communicatie, dragen bij aan verbetering van de leefbaarheid, leiden energiecoaches op …

Doeners en regelaars
We doen wat gedaan moet worden, regelen wat geregeld moet worden. Daar hebben we alles voor in huis. De kennis, de middelen, de relaties. En vooral de mensen: doeners die hun handen uit de mouwen steken en ervoor zorgen dat het voor elkaar komt. Zo gefikst!

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen, zien en meemaken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (we sturen deze alleen maar als we echt wat te vertellen hebben, maximaal 4 keer per jaar)!

Volg ons ook op Social Media
LinkedIn
Instagram