ACTUEEL

Nieuwe training: Hart voor het huis

Vreemde mensen in je huis; je eigen huis voelt even niet van jou. Veel vaklui staan er niet echt bij stil als ze aan het werk zijn in iemands thuis. Het is natuurlijk ook gewoon hun werkplaats waar ze als professional hun taken uitvoeren. Er is soms over en weer onbegrip en vaklui zijn zich niet altijd bewust van hoe hun gedrag en opstelling over komt op een bewoner. Tegelijkertijd worstelen ze wel eens met de vraag hoe om te gaan met ‘moeilijke’ bewoners.

Om meer wederzijds begrip te kweken en te zorgen dat de bewoners (je klanten) zich beter voelen tijdens een verbouwing ontwikkelde Fiks de training: Hart voor het huis. Centraal in de training staat hoe je klantgericht te werk kunt gaan, wat het contact met bewoners doet en het effect van de aanwezigheid van vaklieden en hun gedrag.

Meer weten? Kijk op de pagina Trainingen of bel of mail ons.

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen, zien en meemaken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (we sturen deze alleen maar als we echt wat te vertellen hebben, maximaal 4 keer per jaar)!

Volg ons ook op Social Media
LinkedIn
Instagram