ACTUEEL

Eindhoven maakt zich sterk tegen dakloosheid

Eindhoven is een moderne, welvarende stad. Toch hebben dagelijks meer dan 350 mensen geen dak boven hun hoofd. En dat aantal groeit. Een aantal organisaties bundelen de krachten in de strijd tegen dakloosheid. Fiks ondersteunt deze actie. Wij gunnen namelijk iedereen een huis dat voelt als een thuis.

Met de campagne iedereen onder dak.nu leveren wij samen een belangrijke bijdrage aan de aanpak van dakloosheid in Eindhoven. Hierdoor krijgt de aanpak van dakloosheid een gezicht en wordt het baristaproject ‘Bakkie040’ ondersteund.

Een van de initiatieven is het openen van een koffiebar waar daklozen aan het werk kunnen. De nieuwe vaardigheden en contacten die ze zo opdoen, vormen een belangrijke stap in de richting van een reguliere baan en op een leven ‘onder een dak’. Er worden plekken gecreëerd van verbinding tussen de dakloze mensen, omwonenden en bezoekers.

Wil jij ook bijdragen? Kijk op de website van Iedereen onder dak.nu.

#gewoondoen

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen, zien en meemaken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (we sturen deze alleen maar als we echt wat te vertellen hebben, maximaal 4 keer per jaar)!

Volg ons ook op Social Media
LinkedIn
Instagram