ACTUEEL

Fiks draagt Stichting ANDERS warm hart toe

Geven maakt rijk. Dat is waar Stichting ANDERS in gelooft. Er is genoeg voor iedereen, alleen is de realiteit dat niet altijd iedereen ‘genoeg’ heeft. Fiks draagt deze stichting een warm hart toe en heeft zich als partner hieraan verbonden. Wij geloven namelijk dat we samen verantwoordelijk zijn voor een fijne samenleving. Als ondernemers vinden wij altijd wel een oplossing voor mensen die even wat hulp kunnen gebruiken. Wij bieden hulp door onze handen uit de mouwen te steken en geven de stichting ook financieel een steuntje in de rug. Onze handen jeuken om aan de slag te gaan en een woning te “pimpen” van iemand die dat goed kan gebruiken.

Stichting ANDERS is een snel groeiend ondernemersnetwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. ANDERS daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten/producten/talenten beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting ANDERS.

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen, zien en meemaken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (we sturen deze alleen maar als we echt wat te vertellen hebben, maximaal 4 keer per jaar)!

Volg ons ook op Social Media
LinkedIn
Instagram