ACTUEEL

Afvalcoach in Uden aan de bak

Hoe krijgen we bewoners van hoogbouwwoningen zover dat ze hun afval beter gaan scheiden? Met die vraag zijn we aan de slag voor de gemeente Uden. Door afval te scheiden blijft er minder restafval over en kunnen waardevolle grondstoffen opnieuw gebruikt worden. Binnenkort wordt ook het GFT+E afval apart ingezameld. Sommige mensen staan hier positief tegenover, maar het wordt niet overal met gejuich ontvangen. Als afvalscheidingscoach begeleidt onze Fiks-er Inge de inwoners bij deze verandering. Samen met partner Avalon Advies hebben we het project voorbereid. Wij leveren maatwerk door alle ruim 120 complexen te bezoeken en samen met bewoners de beste oplossing te vinden.

Bekijk het nieuwsbericht op de website van de gemeente Uden over de aftrap van het project en meer informatie over de aanpak. 

Lees ook de advertorial op pagina 13 in vakblad Gram (maart 2021) over de aanpak.

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen, zien en meemaken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (we sturen deze alleen maar als we echt wat te vertellen hebben, maximaal 4 keer per jaar)!

Volg ons ook op Social Media
LinkedIn
Instagram