ACTUEEL

Energiecoaches in de startblokken

Een energiecoach maakt andere huurders wegwijs in het thema energiezuinig wonen. Voor woningcorporatie Mooiland leidde Fiks een aantal coaches op die nu in de startblokken staan. Yvonne Muskens is een van hen. Zij maakt er een sport van om ieder jaar meer geld te besparen. “Ik leefde al zuinig en wist al waar ik op moest letten, maar sinds de cursus ben ik me er nog meer van bewust. Als energiecoach geef ik mensen advies rondom energiezuinig wonen en leer ze waar ze nog op kunnen winnen. De manier waarop je een advies geeft is erg belangrijk. Een groot deel van de cursus draait daarom niet om energie, maar om gesprekstechnieken. Aandachtig luisteren, de goede vragen stellen en je advies goed overbrengen.”

Lees de rest van het interview met energiecoach Yvonne Muskens.

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen, zien en meemaken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (we sturen deze alleen maar als we echt wat te vertellen hebben, maximaal 4 keer per jaar)!

Volg ons ook op Social Media
LinkedIn
Instagram