Referenties

ONZE OPDRACHTGEVERS

Fiks biedt ondersteuning en begeleiding aan opdrachtgevers van grotere renovatieprojecten. Dat doen we voor woningcorporaties, aannemingsbedrijven, architectenbureaus, zorginstellingen en andere vastgoedpartijen die met huurders te maken hebben.

Partijen die dik tevreden zijn met Fiks!

Fiks werkt voor Mooiland samen met een van onze partners, onderhoudsbedrijf elk®,om de renovatieprojecten van de grond te krijgen en tot een goed einde te brengen. Mooiland vindt de betrokkenheid en een goede klantwaardering van onze huurders bij deze projecten heel belangrijk. Daarnaast hecht Mooiland ook veel waarde aan een onafhankelijke bewonersvertegenwoordiging bij de totstandkoming van projecten, die opkomt voor het belang van de huurder. Fiks heeft bewezen dit belang en deze rol goed te begrijpen en te borgen! Door korte communicatielijnen, persoonlijk contact met de huurder, het denken in praktische oplossingen, deze consistent door te voeren en het met de “vuist op tafel slaan” in het belang van de huurder als dit nodig is! Heel fijn en waardevol!

Top Rotteveel

Projectmanager & kwartiermaker transformatie-, renovatie- en duurzaamheidsprojecten, Mooiland

Fiks ondersteunt elk® bij het sociale deel van onze onderhoudsprojecten. Enthousiast, betrokken, daadkrachtig en met humor. Zo zetten zij hun brede kennis en ervaring in bij de verschillende woningcorporaties waar we mee werken. Altijd om de bewoner/huurder een duidelijke plek in het proces te geven. Zodat de bewoners zich oprecht gehoord voelen en wij ervoor kunnen zorgen dat ze geen gedoe ervaren tijdens het onderhoud.

Geen gedoe

Onze belofte is tenslotte ‘geen gedoe’. En dat geldt zeker ook voor onze samenwerking met Rachida. Ze is een volwaardig lid van ons team!

Hélène van Pinxteren

Marketing & Communicatie, elk®

“Fiks hoort me aan en denkt met me mee.”
Als je huis wordt gerenoveerd, is het erg belangrijk dat er iemand is die je aanhoort. Voor de bouwers is zoiets dagelijkse praktijk, maar voor ons als bewoners natuurlijk niet. Wat gaan ze doen? Waar blijf ik met mijn spulletjes? Wat wordt van mij verwacht? Fiks heeft een antwoord op al mijn vragen en denkt met me mee. Dankzij de mensen van Fiks ga ik de renovatie met goede moed tegemoet!

Mevrouw Brigitte Kordalski-Vervoort

Bewoonster

Fiks ondersteunt elk ® bij de uitvoering van een groot renovatieproject, met veel impact voor de bewoners. Als uitvoerder ben ik daar heel blij mee. De mensen van Fiks voorkomen een hele hoop gedoe waardoor wij ons werk beter en sneller kunnen doen. Fiks werkt gestructureerd en met veel gevoel voor de bewoners. Maar ze zijn ook heel praktisch, ze begrijpen hoe een renovatieproces verloopt. Daarom werk ik graag met Fiks samen.

Bart van den Hoogen

Uitvoerder , elk®

Hendriks SGR is een ‘totaal onderhoudsbedrijf’ dat de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Om ook op termijn de klanttevredenheid op peil te houden heb ik Fiks gevraagd om ons proces te beoordelen. Samen met mij en een aantal medewerkers uit alle geledingen heeft Fiks alle stappen doorlopen. Fiks heeft wijzigingen voorgesteld en tools ontwikkeld die de medewerkers van Hendriks SGR kunnen ondersteunen bij de communicatie met opdrachtgevers en bewoners. Dat doen ze heel goed, met veel aandacht voor detail en de positie van de bewoners.

Wichert Spanjers

Commercieel directeur , Hendriks SGR

“Sociaal bevlogen én praktisch!”
De mensen van Fiks werken open en integer. Bevlogen en mensgericht, maar tegelijk ook heel praktisch en zakelijk. Juist die combinatie van dat sociale met de pragmatische no nonsense maakt voor ons het werken met Fiks zo prettig.

Giel van den Aker

Commercieel Manager, Huybrechts-Relou

Laten we beginnen met fiksen
Hallo!

ONZE OPDRACHTGEVERS

Fiks biedt ondersteuning en begeleiding bij grotere renovatieprojecten. Dat doen we voor woningcorporaties, aannemingsbedrijven, architectenbureaus, zorginstellingen en andere vastgoedpartijen die met huurders te maken hebben. Partijen die dik tevreden zijn met Fiks!