ACTUEEL

Vacature: bewonersconsulent

Fiks is een jong en groeiend bedrijf. Daarom zoeken we een nieuwe collega die aan de slag gaat als bewonersconsulent. 

Als bewonersconsulent begeleid je bewoners tijdens een verandering in hun woonomgeving, zoals een woningrenovatie. Je werkt in een team samen met het bouwbedrijf en de woningcorporatie. Je zorgt ervoor dat de bewoner weet wat er wanneer gaat gebeuren. Van het maken van het informatieboekje tot het uitvoeren van de huisbezoeken: jij bent bij het hele proces betrokken. Ook signaleer je als er extra begeleiding nodig is; altijd praktisch en oplossingsgericht. We spreken de taal van de bouwer en van de bewoners.

Wat we zoeken is:
• Een zelfstandige en ondernemende collega
• Met geduld en empathie richting bewoners
• Daadkracht om dingen voor elkaar te krijgen
• Iemand die gestructureerd werkt binnen een strakke planning
• Hbo-niveau

Bij Fiks zijn we expert in communicatie- en participatietrajecten met bewoners. Wij hebben veel ervaring en weten hoe je zo’n proces goed begeleid. Ook leveren we maatwerk als dat nodig is. Altijd staat het belang van de bewoner centraal. Het is handig als je kennis hebt over woningrenovaties of de wereld van de woningcorporaties. En zo niet, dan spijkeren wij je bij.

Ben jij een creatieve doener met een plan? En heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur een motivatie en link van je LinkedIn-profiel naar info@fiksmw.nl en dan kunnen wij je uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor in Eindhoven.

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen, zien en meemaken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (we sturen deze alleen maar als we echt wat te vertellen hebben, maximaal 4 keer per jaar)!

Volg ons ook op Social Media
LinkedIn
Instagram
Menu