ACTUEEL

Fiks-e uitbreiding

Een huis is een thuis, dat is ons motto. Wij zijn een jong, groeiend bedrijf met acht mensen. Allemaal creatieve doeners met een plan. We vinden het belangrijk dat onze Fiksers zich betrokken voelen bij wat we doen en hoe we ons verder ontwikkelen. Want er komen steeds nieuwe diensten en projecten bij. Daarom komen wij graag in contact met nieuwe Fiks-ers.

Wat doen we?

‘Mens en wonen’ is de paraplu voor al onze diensten. We zijn expert in het begeleiden van bewoners. Zo verzorgen we de bewonerscommunicatie voor aannemers of woningcorporaties tijdens een renovatie of groot onderhoud. Ook begeleiden we kopers richting de oplevering van hun nieuwe huis. En we helpen gemeenten om inwoners hun afval beter te laten scheiden.
We verzorgen trainingen voor vaklui en bewoners om ze in beweging te krijgen. We adviseren bouwbedrijven en corporaties op verschillende terreinen. We richten model- en rustwoningen in en verhuren de inventaris daarvoor.

Wat verwachten we van onze Fiksers?

Bij Fiks werken zelfstandige en ondernemende hbo’ers die een intermediaire rol vervullen tussen meerdere partijen. Fiksers hebben geduld en empathie om bewoners door een lastige periode te helpen of keuzes te maken. We werken gestructureerd volgens een strakke planning. Altijd praktisch en oplossingsgericht. Onze Fiksers fiksen het!

Wat zoeken we?

Op dit moment hebben we geen vacatures, maar die verwachten we wel in de nabije toekomst. Spreekt ons werk je aan? Denk je een bijdrage te kunnen leveren? Neem dan contact met ons op. Stuur een korte motivatie en een link naar je profiel op LinkedIn. We kunnen je dan uitnodigen voor een oriënterend gesprek op ons kantoor in Eindhoven.

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen, zien en meemaken? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief (we sturen deze alleen maar als we echt wat te vertellen hebben, maximaal 4 keer per jaar)!

Volg ons ook op Social Media
LinkedIn
Instagram
Menu